Cat-bat

Jocuri online »

Cat-bat

Cat-bat

Descriere joc: Castelul este invadat de pisici. Regele nesuportand pisicile ti-a oferit misiunea sa ucizi toate pisicile ce se afla in incinta castelului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sange Cat-bat.

Controlul jocului: Vei folosi mouse-ul pentru lovi cu bata toate pisile pe care le gasesti.

Categorii de jocuri:

Cat-bat online au fost adaugate pe data de 6 Octombrie 2009 si au fost jucate de 3643 ori. Dimensiunea jocului Cat-bat este de 162.25 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cat-bat.

Jocuri Cat-bat favorite Imi plac jocuri Cat-bat

 

jocuri online Cat-bat

 

Jocurile Cat-bat

Spune-ti parerea despre Jocurile Cat-bat. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cat-bat online

jocurile cu Cat-bat online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cat-bat de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cat-bat

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cat-bat? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola