Cat a Pult

Jocuri online »

Cat a Pult

Cat a Pult

Descriere joc: Misiunea ta va fi sa catapultezi cu prastia toate pisicile care trec prin fata ta trimitandu-le prin orificiile din perete. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sange Cat a Pult.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru a trage cu prastia.

Categorii de jocuri:

Cat a Pult online au fost adaugate pe data de 9 Octombrie 2009 si au fost jucate de 1614 ori. Dimensiunea jocului Cat a Pult este de 229.77 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cat a Pult.

Jocuri Cat a Pult favorite Imi plac jocuri Cat a Pult

 

jocuri online Cat a Pult

 

Jocurile Cat a Pult

Spune-ti parerea despre Jocurile Cat a Pult. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cat a Pult online

jocurile cu Cat a Pult online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cat a Pult de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cat a Pult

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cat a Pult? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola