Cascada de fructe

Jocuri online »

Cascada de fructe

Cascada de fructe

Descriere joc: Scopul jocului este de a elimina toate fructele de pe ecran pentru a reusi sa treci la urmatorul nivel. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Cascada de fructe.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul prin selectarea fructelor.

Categorii de jocuri:

Cascada de fructe online au fost adaugate pe data de 5 Martie 2014 si au fost jucate de 1804 ori. Dimensiunea jocului Cascada de fructe este de 411.67 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cascada de fructe.

Jocuri Cascada de fructe favorite Imi plac jocuri Cascada de fructe

 

jocuri online Cascada de fructe

 

Jocurile Cascada de fructe

Spune-ti parerea despre Jocurile Cascada de fructe. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cascada de fructe online

jocurile cu Cascada de fructe online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cascada de fructe de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cascada de fructe

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cascada de fructe? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola