Carmageddon

Jocuri online »

Carmageddon

Carmageddon

Descriere joc: Iti pierzi firea si treci peste toti care iti stau in calea masinii. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Carmageddon.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Carmageddon online au fost adaugate pe data de 21 Martie 2011 si au fost jucate de 1536 ori. Dimensiunea jocului Carmageddon este de 102.23 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Carmageddon.

Jocuri Carmageddon favorite Imi plac jocuri Carmageddon

 

jocuri online Carmageddon

 

Jocurile Carmageddon

Spune-ti parerea despre Jocurile Carmageddon. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Carmageddon online

jocurile cu Carmageddon online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Carmageddon de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Carmageddon

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Carmageddon? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola