Captain Crastin

Jocuri online »

Captain Crastin

Captain Crastin

Descriere joc: Elimina inamicii din spatiu si colecteaza bonusurile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Captain Crastin.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul

Categorii de jocuri:

Captain Crastin online au fost adaugate pe data de 23 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1466 ori. Dimensiunea jocului Captain Crastin este de 79.47 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Captain Crastin.

Jocuri Captain Crastin favorite Imi plac jocuri Captain Crastin

 

jocuri online Captain Crastin

 

Jocurile Captain Crastin

Spune-ti parerea despre Jocurile Captain Crastin. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Captain Crastin online

jocurile cu Captain Crastin online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Captain Crastin de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Captain Crastin

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Captain Crastin? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola