Capoeira Fighter

Jocuri online »

Capoeira Fighter

Capoeira Fighter

Descriere joc: Un joc de lupte extraordinar cu miscari extraordinare!!! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu lupte Capoeira Fighter.

Controlul jocului: Jucatorul 1: A-S-D-W pentru miscare, G si H - pumni, V si B - picioare, Jucatorul 2: tastele sageti pentru mobilitate, tastele 5 si 6 - pumni, tastele 2 si 3 - picioare.

Categorii de jocuri:

Capoeira Fighter online au fost adaugate pe data de 28 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 1247 ori. Dimensiunea jocului Capoeira Fighter este de 1.61 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Capoeira Fighter.

Jocuri Capoeira Fighter favorite Imi plac jocuri Capoeira Fighter

 

jocuri online Capoeira Fighter

 

Jocurile Capoeira Fighter

Spune-ti parerea despre Jocurile Capoeira Fighter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Capoeira Fighter online

jocurile cu Capoeira Fighter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Capoeira Fighter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Capoeira Fighter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Capoeira Fighter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola