Cantankerous Tank

Jocuri online »

Cantankerous Tank

Cantankerous Tank

Descriere joc: Scopul jocului este sa anihilezi orasul complet utilizand puterea distrugatoare a tancului tau. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Cantankerous Tank.

Controlul jocului: Jucatorul 1: H, K - miscare. J - intoarce. U - Salt. A / D - tinteste. S - rachete. Bara Space - trage. Jucatorul 2: tastele stanga / dreapta, sageti - miscare. Tasta 0 - Foc. Tastle 4, 6 - tinteste.

Categorii de jocuri:

Cantankerous Tank online au fost adaugate pe data de 5 Octombrie 2009 si au fost jucate de 1606 ori. Dimensiunea jocului Cantankerous Tank este de 1004.16 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cantankerous Tank.

Jocuri Cantankerous Tank favorite Imi plac jocuri Cantankerous Tank

 

jocuri online Cantankerous Tank

 

Jocurile Cantankerous Tank

Spune-ti parerea despre Jocurile Cantankerous Tank. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cantankerous Tank online

jocurile cu Cantankerous Tank online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cantankerous Tank de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cantankerous Tank

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cantankerous Tank? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola