Buoy Ahoy

Jocuri online »

Buoy Ahoy

Buoy Ahoy

Descriere joc: Sarcina ta este de a naviga barca cu panze pentru a strange toate balizele din golfulet. Atentie in ce directie sufla vantul pentru a te ajuta ca barca sa mearga mai repede. Evita totusi insulitele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Buoy Ahoy.

Controlul jocului: Se folosesc doar tastele sageti pentru dirijarea barcii cu panze.

Categorii de jocuri:

Buoy Ahoy online au fost adaugate pe data de 25 Aprilie 2013 si au fost jucate de 1531 ori. Dimensiunea jocului Buoy Ahoy este de 144.68 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Buoy Ahoy.

Jocuri Buoy Ahoy favorite Imi plac jocuri Buoy Ahoy

 

jocuri online Buoy Ahoy

 

Jocurile Buoy Ahoy

Spune-ti parerea despre Jocurile Buoy Ahoy. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Buoy Ahoy online

jocurile cu Buoy Ahoy online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Buoy Ahoy de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Buoy Ahoy

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Buoy Ahoy? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola