Bump Copter

Jocuri online »

Bump Copter

Bump Copter

Descriere joc: Vei zbura cu elicopterul si vei incerca sa eviti obstacolele pentru a nu te prabusi. Misiunea ta este de a ajunge in siguranta la steguletul rosu. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Bump Copter.

Controlul jocului: Pentru a zbura cu elicopterul vei folosi tastele W-A-S-D.

Categorii de jocuri:

Bump Copter online au fost adaugate pe data de 30 Septembrie 2009 si au fost jucate de 8172 ori. Dimensiunea jocului Bump Copter este de 76.94 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bump Copter.

Jocuri Bump Copter favorite Imi plac jocuri Bump Copter

 

jocuri online Bump Copter

 

Jocurile Bump Copter

Spune-ti parerea despre Jocurile Bump Copter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bump Copter online

jocurile cu Bump Copter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bump Copter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bump Copter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bump Copter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola