Bump Copter 2

Jocuri online »

Bump Copter 2

Bump Copter 2

Descriere joc: Ai sarcina de a duce elicopterul in locul unde se afla steagul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu elicoptere Bump Copter 2.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Bump Copter 2 online au fost adaugate pe data de 22 Iunie 2009 si au fost jucate de 1437 ori. Dimensiunea jocului Bump Copter 2 este de 348.25 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bump Copter 2.

Jocuri Bump Copter 2 favorite Imi plac jocuri Bump Copter 2

 

jocuri online Bump Copter 2

 

Jocurile Bump Copter 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Bump Copter 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bump Copter 2 online

jocurile cu Bump Copter 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bump Copter 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bump Copter 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bump Copter 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola