Bug

Bug

Descriere joc: Sarcina ta in acest joc este sa ajuti gargarita sa bage bilele in gauri. Cand un nivel este complet vei trece la altul superior. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu insecte Bug.

Controlul jocului: Se joaca cu tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Bug online au fost adaugate pe data de 20 Martie 2010 si au fost jucate de 1750 ori. Dimensiunea jocului Bug este de 285.00 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bug.

Jocuri Bug favorite Imi plac jocuri Bug

 

jocuri online Bug

 

Jocurile Bug

Spune-ti parerea despre Jocurile Bug. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bug online

jocurile cu Bug online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bug de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bug

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bug? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola