Bug On A Wire

Jocuri online »

Bug On A Wire

Bug On A Wire

Descriere joc: Sarcina ta este sa conduci insecta acasa si sa eviti sa fie inghita de ciorile care stau pe cabluri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu insecte Bug On A Wire.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Bug On A Wire online au fost adaugate pe data de 7 Septembrie 2008 si au fost jucate de 1397 ori. Dimensiunea jocului Bug On A Wire este de 344.21 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bug On A Wire.

Jocuri Bug On A Wire favorite Imi plac jocuri Bug On A Wire

 

jocuri online Bug On A Wire

 

Jocurile Bug On A Wire

Spune-ti parerea despre Jocurile Bug On A Wire. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bug On A Wire online

jocurile cu Bug On A Wire online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bug On A Wire de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bug On A Wire

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bug On A Wire? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola