Bubbels

Jocuri online »

Bubbels

Bubbels

Descriere joc: Datoria ta este sa elimini bulele de aceeasi culoare de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Bubbels.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bubbels online au fost adaugate pe data de 30 Septembrie 2011 si au fost jucate de 1613 ori. Dimensiunea jocului Bubbels este de 59.37 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bubbels.

Jocuri Bubbels favorite Imi plac jocuri Bubbels

 

jocuri online Bubbels

 

Jocurile Bubbels

Spune-ti parerea despre Jocurile Bubbels. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bubbels online

jocurile cu Bubbels online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bubbels de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bubbels

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bubbels? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola