Boomerang Mayhem

Jocuri online »

Boomerang Mayhem

Boomerang Mayhem

Descriere joc: Te afli in jungla si esti atacat de canguri din toate partile. Te vei apara aruncand cu bumeranguri in canguri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Boomerang Mayhem.

Controlul jocului: Pentru a arunca bumerangul in cangur folosesti mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Boomerang Mayhem online au fost adaugate pe data de 23 Martie 2012 si au fost jucate de 3798 ori. Dimensiunea jocului Boomerang Mayhem este de 458.00 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Boomerang Mayhem.

Jocuri Boomerang Mayhem favorite Imi plac jocuri Boomerang Mayhem

 

jocuri online Boomerang Mayhem

 

Jocurile Boomerang Mayhem

Spune-ti parerea despre Jocurile Boomerang Mayhem. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Boomerang Mayhem online

jocurile cu Boomerang Mayhem online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Boomerang Mayhem de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Boomerang Mayhem

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Boomerang Mayhem? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola