Bomberman

Jocuri online »

Bomberman

Bomberman

Descriere joc: Vei juca clasicul bomberman impotriva calculatorului si planteaza bombe langa el inainte sa te elimine el pe tine. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu bombe Bomberman.

Controlul jocului: Primul jucator joaca cu tastele A-W-S-D si TAB pentru bombe, iar al doilea jucator joaca cu tastele sageti si pentru punerea bombelor DELETE.

Categorii de jocuri:

Bomberman online au fost adaugate pe data de 25 Septembrie 2009 si au fost jucate de 2626 ori. Dimensiunea jocului Bomberman este de 186.65 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bomberman.

Jocuri Bomberman favorite Imi plac jocuri Bomberman

 

jocuri online Bomberman

 

Jocurile Bomberman

Spune-ti parerea despre Jocurile Bomberman. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bomberman online

jocurile cu Bomberman online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bomberman de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bomberman

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bomberman? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola