Bomb Tag

Jocuri online »

Bomb Tag

Bomb Tag

Descriere joc: Vei pilota o masina speciala pentru curse si-ti vei distruge adversarii aruncand cu bombe asupra lor cand acestia se apropie de tine. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Bomb Tag.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru controlul masinii, tasta SPACE pentru aruncarea bombei, si tasta K pentru sunet.

Categorii de jocuri:

Bomb Tag online au fost adaugate pe data de 29 Iulie 2013 si au fost jucate de 1945 ori. Dimensiunea jocului Bomb Tag este de 733.58 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bomb Tag.

Jocuri Bomb Tag favorite Imi plac jocuri Bomb Tag

 

jocuri online Bomb Tag

 

Jocurile Bomb Tag

Spune-ti parerea despre Jocurile Bomb Tag. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bomb Tag online

jocurile cu Bomb Tag online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bomb Tag de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bomb Tag

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bomb Tag? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola