Bola

Bola

Descriere joc: Obiectivul tau este de a combina bilele de aceeasi culoare in diagonala sau pe orizontala pentru a fi eliminate de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Bola.

Controlul jocului: In acest joc se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bola online au fost adaugate pe data de 6 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1427 ori. Dimensiunea jocului Bola este de 255.14 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bola.

Jocuri Bola favorite Imi plac jocuri Bola

 

jocuri online Bola

 

Jocurile Bola

Spune-ti parerea despre Jocurile Bola. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bola online

jocurile cu Bola online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bola de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bola

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bola? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola