BMX Tricks

Jocuri online »

BMX Tricks

BMX Tricks

Descriere joc: Scopul jocului este sa aduni cat mai multe puncte din trucurile pe care incerci sa le cu bicicleta BMX. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu biciclete BMX Tricks.

Controlul jocului: Pentru pedalare foloesti tasta F si poti frana cu A. Se vireaza cu sagetile. Daca tii apasat pe spatiu te lasi in jos, daca eliberezi spatiu sari. Pentru a te roti in aer folosesti sagetile si poti face trickuri cu D si S.

Categorii de jocuri:

BMX Tricks online au fost adaugate pe data de 3 Septembrie 2008 si au fost jucate de 2217 ori. Dimensiunea jocului BMX Tricks este de 190.18 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri BMX Tricks.

Jocuri BMX Tricks favorite Imi plac jocuri BMX Tricks

 

jocuri online BMX Tricks

 

Jocurile BMX Tricks

Spune-ti parerea despre Jocurile BMX Tricks. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

BMX Tricks online

jocurile cu BMX Tricks online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor BMX Tricks de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri BMX Tricks

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri BMX Tricks? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola