Blox

Blox

Descriere joc: Scopul jocului este de a plasa bloxurile de aceeasi culoare unul langa altul pentru a putea fi eliminate de pe tabla. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Blox.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul tinand apasat butonul stang pentru mutarea bloxurilor.

Categorii de jocuri:

Blox online au fost adaugate pe data de 21 Aprilie 2012 si au fost jucate de 1419 ori. Dimensiunea jocului Blox este de 190.22 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Blox.

Jocuri Blox favorite Imi plac jocuri Blox

 

jocuri online Blox

 

Jocurile Blox

Spune-ti parerea despre Jocurile Blox. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Blox online

jocurile cu Blox online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Blox de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Blox

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Blox? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola