Bloons

Jocuri online »

Bloons

Bloons

Descriere joc: Sarcina ta este sa ajuti maimuta sa sparga toate baloanele de pe ercan pentru a trece la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Bloons.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bloons online au fost adaugate pe data de 23 Noiembrie 2008 si au fost jucate de 1972 ori. Dimensiunea jocului Bloons este de 598.76 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bloons.

Jocuri Bloons favorite Imi plac jocuri Bloons

 

jocuri online Bloons

 

Jocurile Bloons

Spune-ti parerea despre Jocurile Bloons. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bloons online

jocurile cu Bloons online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bloons de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bloons

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bloons? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola