Bloomin Gardens

Jocuri online »

Bloomin Gardens

Bloomin Gardens

Descriere joc: Scopul jocului este de a planta acelasi rand de flori de cate 5 pentru a putea fi eliminate. Florile se planteaza pe verticala sau orizontala, dar sa faca parte din aceeasi familie. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Bloomin Gardens.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bloomin Gardens online au fost adaugate pe data de 16 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1340 ori. Dimensiunea jocului Bloomin Gardens este de 157.38 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bloomin Gardens.

Jocuri Bloomin Gardens favorite Imi plac jocuri Bloomin Gardens

 

jocuri online Bloomin Gardens

 

Jocurile Bloomin Gardens

Spune-ti parerea despre Jocurile Bloomin Gardens. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bloomin Gardens online

jocurile cu Bloomin Gardens online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bloomin Gardens de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bloomin Gardens

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bloomin Gardens? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola