Bloody Day

Jocuri online »

Bloody Day

Bloody Day

Descriere joc: Scopul jocului este sa elimini persoanele care alearga langa zid. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Bloody Day.

Controlul jocului: In acesti joc se foloseste numai mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bloody Day online au fost adaugate pe data de 6 Decembrie 2008 si au fost jucate de 1529 ori. Dimensiunea jocului Bloody Day este de 281.47 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bloody Day.

Jocuri Bloody Day favorite Imi plac jocuri Bloody Day

 

jocuri online Bloody Day

 

Jocurile Bloody Day

Spune-ti parerea despre Jocurile Bloody Day. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bloody Day online

jocurile cu Bloody Day online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bloody Day de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bloody Day

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bloody Day? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola