Block Champ

Jocuri online »

Block Champ

Block Champ

Descriere joc: Scopul jocului este sa elimini din patrat piesa negru deschis prin mutarea celorlalte piese. Piesele pot fi miscate intr-o singura directie orizontal sau vertical. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu blocuri Block Champ.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru mutarea pieselor.

Categorii de jocuri:

Block Champ online au fost adaugate pe data de 26 Mai 2011 si au fost jucate de 1608 ori. Dimensiunea jocului Block Champ este de 78.89 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Block Champ.

Jocuri Block Champ favorite Imi plac jocuri Block Champ

 

jocuri online Block Champ

 

Jocurile Block Champ

Spune-ti parerea despre Jocurile Block Champ. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Block Champ online

jocurile cu Block Champ online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Block Champ de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Block Champ

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Block Champ? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola