Blob Wars

Jocuri online »

Blob Wars

Blob Wars

Descriere joc: Tinta ta este conversia culorii blobului adversarului in propria ta culoare. Vei avea posibilitatea sa muti un blob intr-un spatiu adiascent sau poti sari intr-un spatiu gol cu un patrat mai departe. Se selecteaza un blob din echipa ta dand click pe acesta cu mouse-ul. In momentul cand este selectat blobul vor fi evidentiate posibilele mutari care vor indica cateva patratele avand un verde mai inchis. Vei face click pe acel spatiu evidentiat pentru a finaliza mutarea. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Blob Wars.

Controlul jocului: Jocul se joaca cu mouse-ul

Categorii de jocuri:

Blob Wars online au fost adaugate pe data de 13 Septembrie 2010 si au fost jucate de 2649 ori. Dimensiunea jocului Blob Wars este de 138.39 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Blob Wars.

Jocuri Blob Wars favorite Imi plac jocuri Blob Wars

 

jocuri online Blob Wars

 

Jocurile Blob Wars

Spune-ti parerea despre Jocurile Blob Wars. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Blob Wars online

jocurile cu Blob Wars online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Blob Wars de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Blob Wars

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Blob Wars? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola