Blast Billiards

Jocuri online »

Blast Billiards

Blast Billiards

Descriere joc: Tensiune mare cu jocul asta de biliard!!! Daca nu bagi bilele in buzunare in 90 de secunde, bilele vor exploda. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Blast Billiards.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul selectand bila pe care vrei sa o trimiti in buzunar.

Categorii de jocuri:

Blast Billiards online au fost adaugate pe data de 7 Iunie 2008 si au fost jucate de 1717 ori. Dimensiunea jocului Blast Billiards este de 62.15 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Blast Billiards.

Jocuri Blast Billiards favorite Imi plac jocuri Blast Billiards

 

jocuri online Blast Billiards

 

Jocurile Blast Billiards

Spune-ti parerea despre Jocurile Blast Billiards. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Blast Billiards online

jocurile cu Blast Billiards online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Blast Billiards de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Blast Billiards

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Blast Billiards? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola