Birds Flying

Jocuri online »

Birds Flying

Birds Flying

Descriere joc: Vei ajuta pasarea sa zboare si sa-si salveze puii. Pentru siguranta pasarii trebuie sa eviti fulgerele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu pasari Birds Flying.

Controlul jocului: Mouse-ul pentru a ajuta pasarea sa zboare si bara Space pentru aruncare de obiecte.

Categorii de jocuri:

Birds Flying online au fost adaugate pe data de 20 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1568 ori. Dimensiunea jocului Birds Flying este de 746.29 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Birds Flying.

Jocuri Birds Flying favorite Imi plac jocuri Birds Flying

 

jocuri online Birds Flying

 

Jocurile Birds Flying

Spune-ti parerea despre Jocurile Birds Flying. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Birds Flying online

jocurile cu Birds Flying online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Birds Flying de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Birds Flying

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Birds Flying? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola