Bike Mania

Jocuri online »

Bike Mania

Bike Mania

Descriere joc: Te afli intr-o zona frumoasa cu motorul si tot ce trebuie sa faci este sa treci peste obstacole. Incearca sa stai echilibrat pentru a nu cadea. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu biciclete Bike Mania.

Controlul jocului: In acest joc folosesti tastele sageti de la tastatura. Pentru pauza vei folosi tasta P.

Categorii de jocuri:

Bike Mania online au fost adaugate pe data de 4 Iunie 2009 si au fost jucate de 23466 ori. Dimensiunea jocului Bike Mania este de 1.27 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bike Mania.

Jocuri Bike Mania favorite Imi plac jocuri Bike Mania

 

jocuri online Bike Mania

 

Jocurile Bike Mania

Spune-ti parerea despre Jocurile Bike Mania. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bike Mania online

jocurile cu Bike Mania online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bike Mania de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bike Mania

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bike Mania? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola