Biff n Baff

Jocuri online »

Biff n Baff

Biff n Baff

Descriere joc: Biff si Baff colecteaza stele, dar trebuie sa se fereasca de coliziunea cu alte obiecte necunoscute. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Biff n Baff.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Biff n Baff online au fost adaugate pe data de 19 Septembrie 2008 si au fost jucate de 1218 ori. Dimensiunea jocului Biff n Baff este de 738.11 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Biff n Baff.

Jocuri Biff n Baff favorite Imi plac jocuri Biff n Baff

 

jocuri online Biff n Baff

 

Jocurile Biff n Baff

Spune-ti parerea despre Jocurile Biff n Baff. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Biff n Baff online

jocurile cu Biff n Baff online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Biff n Baff de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Biff n Baff

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Biff n Baff? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola