Bazooka Launcher

Jocuri online »

Bazooka Launcher

Bazooka Launcher

Descriere joc: Orasul tau este atacat de tancuri inamice. Ai datoria de a distruge cu lansatorul de rachete toate tancurile care se aproprie de oras. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Bazooka Launcher.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul pentru stabilirea unghiului si lansarea rachetelor.

Categorii de jocuri:

Bazooka Launcher online au fost adaugate pe data de 30 August 2012 si au fost jucate de 1789 ori. Dimensiunea jocului Bazooka Launcher este de 658.74 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bazooka Launcher.

Jocuri Bazooka Launcher favorite Imi plac jocuri Bazooka Launcher

 

jocuri online Bazooka Launcher

 

Jocurile Bazooka Launcher

Spune-ti parerea despre Jocurile Bazooka Launcher. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bazooka Launcher online

jocurile cu Bazooka Launcher online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bazooka Launcher de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bazooka Launcher

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bazooka Launcher? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola