Battleships General Quarters

Jocuri online »

Battleships General Quarters

Battleships General Quarters

Descriere joc: Puneti nava in grila de joc! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Battleships General Quarters.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti sageti pentru a roti nava si mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Battleships General Quarters online au fost adaugate pe data de 19 Iunie 2008 si au fost jucate de 1508 ori. Dimensiunea jocului Battleships General Quarters este de 369.05 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Battleships General Quarters.

Jocuri Battleships General Quarters favorite Imi plac jocuri Battleships General Quarters

 

jocuri online Battleships General Quarters

 

Jocurile Battleships General Quarters

Spune-ti parerea despre Jocurile Battleships General Quarters. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Battleships General Quarters online

jocurile cu Battleships General Quarters online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Battleships General Quarters de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Battleships General Quarters

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Battleships General Quarters? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola