Balloons

Jocuri online »

Balloons

Balloons

Descriere joc: Scopul tau este tragi in tinte pentru a sparge baloanele care zboara pe ecran. Trebuie sa spargi cat mai multe in timpul afisat de joc, iar pentru a mari durata jocului va trebui sa tragi in ceasuri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Balloons.

Controlul jocului: Pentru spargerea baloanelor se joaca cu mouse-ul, iar cand ti se va termina munitia vei apasa pe butonul RELOAD din joc.

Categorii de jocuri:

Balloons online au fost adaugate pe data de 21 Septembrie 2009 si au fost jucate de 1654 ori. Dimensiunea jocului Balloons este de 122.08 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Balloons.

Jocuri Balloons favorite Imi plac jocuri Balloons

 

jocuri online Balloons

 

Jocurile Balloons

Spune-ti parerea despre Jocurile Balloons. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Balloons online

jocurile cu Balloons online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Balloons de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Balloons

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Balloons? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola