Ballistic Biscuit

Jocuri online »

Ballistic Biscuit

Ballistic Biscuit

Descriere joc: Obiectivul tau este sa-l ajuti pe Bob, consilierul taberei, sa navigheze prin marea de biscuiti si sa evite obstacolele pe care le intalneste pe lac. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Ballistic Biscuit.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Ballistic Biscuit online au fost adaugate pe data de 20 Septembrie 2009 si au fost jucate de 1642 ori. Dimensiunea jocului Ballistic Biscuit este de 50.81 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ballistic Biscuit.

Jocuri Ballistic Biscuit favorite Imi plac jocuri Ballistic Biscuit

 

jocuri online Ballistic Biscuit

 

Jocurile Ballistic Biscuit

Spune-ti parerea despre Jocurile Ballistic Biscuit. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ballistic Biscuit online

jocurile cu Ballistic Biscuit online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ballistic Biscuit de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ballistic Biscuit

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ballistic Biscuit? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola