Bad Apple

Jocuri online »

Bad Apple

Bad Apple

Descriere joc: Este un Minesweeper cu mere, dar in loc de bombe care explodeaza vei da de viermi. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu puzzle Bad Apple.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Bad Apple online au fost adaugate pe data de 5 Octombrie 2011 si au fost jucate de 1482 ori. Dimensiunea jocului Bad Apple este de 60.45 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Bad Apple.

Jocuri Bad Apple favorite Imi plac jocuri Bad Apple

 

jocuri online Bad Apple

 

Jocurile Bad Apple

Spune-ti parerea despre Jocurile Bad Apple. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Bad Apple online

jocurile cu Bad Apple online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Bad Apple de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Bad Apple

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Bad Apple? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola