B29 Assault

Jocuri online »

B29 Assault

B29 Assault

Descriere joc: La mijlocul secolului 21 lumea a fost preluata de teroristi. Misiunea ta este de a schimba lumea de invazia terorista. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu avioane B29 Assault.

Controlul jocului: Tastele A-S-W-D - pentru mobilitate, tasta Space pentru bombe si mouse-ul pentru trageri.

Categorii de jocuri:

B29 Assault online au fost adaugate pe data de 17 Iulie 2010 si au fost jucate de 1405 ori. Dimensiunea jocului B29 Assault este de 3.09 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri B29 Assault.

Jocuri B29 Assault favorite Imi plac jocuri B29 Assault

 

jocuri online B29 Assault

 

Jocurile B29 Assault

Spune-ti parerea despre Jocurile B29 Assault. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

B29 Assault online

jocurile cu B29 Assault online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor B29 Assault de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri B29 Assault

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri B29 Assault? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola