Attack of the Fever Heads

Jocuri online »

Attack of the Fever Heads

Attack of the Fever Heads

Descriere joc: Loviti cati mai multi zombii enervanti! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Attack of the Fever Heads.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti sus si jos si tasta Space pentru loviri.

Categorii de jocuri:

Attack of the Fever Heads online au fost adaugate pe data de 19 August 2010 si au fost jucate de 1537 ori. Dimensiunea jocului Attack of the Fever Heads este de 809.77 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Attack of the Fever Heads.

Jocuri Attack of the Fever Heads favorite Imi plac jocuri Attack of the Fever Heads

 

jocuri online Attack of the Fever Heads

 

Jocurile Attack of the Fever Heads

Spune-ti parerea despre Jocurile Attack of the Fever Heads. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Attack of the Fever Heads online

jocurile cu Attack of the Fever Heads online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Attack of the Fever Heads de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Attack of the Fever Heads

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Attack of the Fever Heads? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola