Assassination Simulator

Jocuri online »

Assassination Simulator

Assassination Simulator

Descriere joc: Un simulator perfect in care te poti antrena sa tragi cu arma in cazul unui atac terorist asupra unui aeroport sau altor mijloace de transport. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Assassination Simulator.

Controlul jocului: Se trage cu arma in tinte folosind mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Assassination Simulator online au fost adaugate pe data de 18 Iunie 2012 si au fost jucate de 1596 ori. Dimensiunea jocului Assassination Simulator este de 1.58 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Assassination Simulator.

Jocuri Assassination Simulator favorite Imi plac jocuri Assassination Simulator

 

jocuri online Assassination Simulator

 

Jocurile Assassination Simulator

Spune-ti parerea despre Jocurile Assassination Simulator. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Assassination Simulator online

jocurile cu Assassination Simulator online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Assassination Simulator de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Assassination Simulator

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Assassination Simulator? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola