Arunca flacari

Jocuri online »

Arunca flacari

Arunca flacari

Descriere joc: Acest om al pesterilor tocmai a descoperit focul, iar datoria ta este de a-l ajuta ca flacarile sa nu se stinga si sa reuseasca sa aprinda toate lampile pentru a trece la urmatorul nivel. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu aruncari Arunca flacari.

Controlul jocului: Folosesti mouse-ul pentru aruncarea flacarilor.

Categorii de jocuri:

Arunca flacari online au fost adaugate pe data de 5 Aprilie 2014 si au fost jucate de 4549 ori. Dimensiunea jocului Arunca flacari este de 901.52 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Arunca flacari.

Jocuri Arunca flacari favorite Imi plac jocuri Arunca flacari

 

jocuri online Arunca flacari

 

Jocurile Arunca flacari

Spune-ti parerea despre Jocurile Arunca flacari. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Arunca flacari online

jocurile cu Arunca flacari online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Arunca flacari de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Arunca flacari

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Arunca flacari? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola