Aqua Massaqua

Jocuri online »

Aqua Massaqua

Aqua Massaqua

Descriere joc: Vasleste barca spre directia corecta si evita sa fii mancat de rechini. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu apa Aqua Massaqua.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru a schimba directia si pentru a mari viteza se da click consecutiv.

Categorii de jocuri:

Aqua Massaqua online au fost adaugate pe data de 11 Septembrie 2008 si au fost jucate de 1387 ori. Dimensiunea jocului Aqua Massaqua este de 79.01 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Aqua Massaqua.

Jocuri Aqua Massaqua favorite Imi plac jocuri Aqua Massaqua

 

jocuri online Aqua Massaqua

 

Jocurile Aqua Massaqua

Spune-ti parerea despre Jocurile Aqua Massaqua. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Aqua Massaqua online

jocurile cu Aqua Massaqua online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Aqua Massaqua de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Aqua Massaqua

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Aqua Massaqua? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola