Alien Invasion

Jocuri online »

Alien Invasion

Alien Invasion

Descriere joc: Pamantul este in pericol de a fi invadat de extraterestri. Misiunea ta este de a distruge orice OZN care se aproprie. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Alien Invasion.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Alien Invasion online au fost adaugate pe data de 13 Iunie 2008 si au fost jucate de 1398 ori. Dimensiunea jocului Alien Invasion este de 85.85 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Alien Invasion.

Jocuri Alien Invasion favorite Imi plac jocuri Alien Invasion

 

jocuri online Alien Invasion

 

Jocurile Alien Invasion

Spune-ti parerea despre Jocurile Alien Invasion. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Alien Invasion online

jocurile cu Alien Invasion online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Alien Invasion de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Alien Invasion

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Alien Invasion? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola