Ace Racer

Jocuri online »

Ace Racer

Ace Racer

Descriere joc: Vei concura cu skijetul in trei parti pentru a castiga cupa. Evita totusi obstacolele pe care le intalnesti in concurs. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Ace Racer.

Controlul jocului: Tastele sageti Stanga/Dreapta pentru deplasare, sageata Sus - sarituri, sageata Jos - trucuri.

Categorii de jocuri:

Ace Racer online au fost adaugate pe data de 8 Iunie 2009 si au fost jucate de 1473 ori. Dimensiunea jocului Ace Racer este de 1.14 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ace Racer.

Jocuri Ace Racer favorite Imi plac jocuri Ace Racer

 

jocuri online Ace Racer

 

Jocurile Ace Racer

Spune-ti parerea despre Jocurile Ace Racer. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ace Racer online

jocurile cu Ace Racer online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ace Racer de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ace Racer

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ace Racer? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola