A Tank Named Grizzly

Jocuri online »

A Tank Named Grizzly

A Tank Named Grizzly

Descriere joc: Mai multe cartiere din orasul tau este atacat de rebeli. Singura modalitate de a restabili ordinea este de a patrula cu tancul si sa distrugi toti inamicii pentru ca orasul sa fie in siguranta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune A Tank Named Grizzly.

Controlul jocului: Pentru deplasarea tancului se folosesc tastele sageti, iar pentru folosirea munitiei folosesti mouse-ul.

Categorii de jocuri:

A Tank Named Grizzly online au fost adaugate pe data de 29 Martie 2010 si au fost jucate de 1619 ori. Dimensiunea jocului A Tank Named Grizzly este de 395.30 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri A Tank Named Grizzly.

Jocuri A Tank Named Grizzly favorite Imi plac jocuri A Tank Named Grizzly

 

jocuri online A Tank Named Grizzly

 

Jocurile A Tank Named Grizzly

Spune-ti parerea despre Jocurile A Tank Named Grizzly. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

A Tank Named Grizzly online

jocurile cu A Tank Named Grizzly online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor A Tank Named Grizzly de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri A Tank Named Grizzly

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri A Tank Named Grizzly? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola