9 Ball

Jocuri online »

9 Ball

9 Ball

Descriere joc: Daca iti place biliardul deja ai gasit locul potrivit sa te joci. Vei juca cu 9 bile si vei avea la dispozitie 5 minute pentru a baga toate bilele in plase. Cat despre reguli, cred ca le cunoasteti. Mai ai posibilitatea de a te juca singur (de fapt vei juca cu calculatorul) sau cu o alta persoana apropiata. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport 9 Ball.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul. Vei selecta bila alba pentru a putea activa tacul, iar pentru lovire vei trage de tac pentru a potrivi viteza bilei albe.

Categorii de jocuri:

9 Ball online au fost adaugate pe data de 30 Mai 2008 si au fost jucate de 6040 ori. Dimensiunea jocului 9 Ball este de 96.29 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri 9 Ball.

Jocuri 9 Ball favorite Imi plac jocuri 9 Ball

 

jocuri online 9 Ball

 

Jocurile 9 Ball

Spune-ti parerea despre Jocurile 9 Ball. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

9 Ball online

jocurile cu 9 Ball online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor 9 Ball de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri 9 Ball

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri 9 Ball? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola