3D Net Blazer

Jocuri online »

3D Net Blazer

3D Net Blazer

Descriere joc: Vei juca basket si vei trimite mingea in cos din salturile pe care le vei executa in fata publicului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu aruncari 3D Net Blazer.

Controlul jocului: Se foloseste numai bara Space pentru ridicarea mingii, sarituri, aruncarea mingii

Categorii de jocuri:

3D Net Blazer online au fost adaugate pe data de 29 Mai 2008 si au fost jucate de 1496 ori. Dimensiunea jocului 3D Net Blazer este de 281.56 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri 3D Net Blazer.

Jocuri 3D Net Blazer favorite Imi plac jocuri 3D Net Blazer

 

jocuri online 3D Net Blazer

 

Jocurile 3D Net Blazer

Spune-ti parerea despre Jocurile 3D Net Blazer. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

3D Net Blazer online

jocurile cu 3D Net Blazer online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor 3D Net Blazer de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri 3D Net Blazer

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri 3D Net Blazer? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola