3 Foot Ninja 2

Jocuri online »

3 Foot Ninja 2

3 Foot Ninja 2

Descriere joc: Printesa ta a fost rapita, iar tu trebuie sa te lupti cu rapitorii pentru a-ti salva printesa. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu ninja 3 Foot Ninja 2.

Controlul jocului: Tastele sageti stanga si dreapta pentru deplasare, Space - ghemuire, A - sari, S - taie, D - loveste sus, P - loveste jos, 1 - potiunea, 2 - potiunea 2, 3 - potiunea 3.

Categorii de jocuri:

3 Foot Ninja 2 online au fost adaugate pe data de 19 Aprilie 2010 si au fost jucate de 1122 ori. Dimensiunea jocului 3 Foot Ninja 2 este de 2.30 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri 3 Foot Ninja 2.

Jocuri 3 Foot Ninja 2 favorite Imi plac jocuri 3 Foot Ninja 2

 

jocuri online 3 Foot Ninja 2

 

Jocurile 3 Foot Ninja 2

Spune-ti parerea despre Jocurile 3 Foot Ninja 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

3 Foot Ninja 2 online

jocurile cu 3 Foot Ninja 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor 3 Foot Ninja 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri 3 Foot Ninja 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri 3 Foot Ninja 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola