2 Deep

Jocuri online »

2 Deep

2 Deep

Descriere joc: Te vei feri de minele ce vin spre tine si le vei distruge pentru a termina nivelul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi 2 Deep.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti si tasta Space pentru impuscaturi.

Categorii de jocuri:

2 Deep online au fost adaugate pe data de 30 Iunie 2010 si au fost jucate de 1650 ori. Dimensiunea jocului 2 Deep este de 145.72 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri 2 Deep.

Jocuri 2 Deep favorite Imi plac jocuri 2 Deep

 

jocuri online 2 Deep

 

Jocurile 2 Deep

Spune-ti parerea despre Jocurile 2 Deep. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

2 Deep online

jocurile cu 2 Deep online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor 2 Deep de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri 2 Deep

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri 2 Deep? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola