1i

1i

Descriere joc: Datoria ta este sa deplasezi trambulina in asa fel incat mascota portocalie sa elimine celalalte mascote. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune 1i.

Controlul jocului: Se folosesc sagetile pentru deplasarea trambulinei stanga sau dreapta.

Categorii de jocuri:

1i online au fost adaugate pe data de 20 Februarie 2011 si au fost jucate de 1635 ori. Dimensiunea jocului 1i este de 507.49 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri 1i.

Jocuri 1i favorite Imi plac jocuri 1i

 

jocuri online 1i

 

Jocurile 1i

Spune-ti parerea despre Jocurile 1i. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

1i online

jocurile cu 1i online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor 1i de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri 1i

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri 1i? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola